make-money-468x60

joi, 3 martie 2011

Bani Cu BlogMoney

 
Castiga Bani Cu BlogMoney

Poti castiga bani simplu doar scriind articole pozitive sau neutre pentru promovarea de produse, servicii,website-uri si companii pe care le cunosti. Calitatea continutului unic

Orice autor se mandreste cu unicitatea continutului scrierilor sale. Avem o veste buna pentru tine: si motoarele de cautare iubesc continutul unic! Iata un motiv in plus pentru a incepe sa redactezi articole originale, prin intermediul carora sa-ti sporesti nu doar vizibilitatea, ci si relevanta in blogosfera !

Nu ai nevoie de carte de munca sau de card de salariu pentru a incepe sa-ti castigi proprii bani, facand ceea ce-ti place, chiar de astazi. Tot ce-ti trebuie este un cont de utilizator in sistemul Blog Money, un contract cu Blog Money si un cont la banca, unde sa poti primi banii cuveniti muncii tale.

Asadar, te-ai hotarat sa iti faci un cont de blogger pe platforma Blog Money ! Felicitari, este o alegere buna, tinand cont de libertatea pe care ti-o ofera acest program. Odata alese campaniile la care te-ai inscris, tu esti singurul stapan pe orarul tau de lucru, precum si pe spatiul de unde ti-ai propus sa redactezi articolele atat timp cat ai conexiune la internet, poti lucra si de pe plaja !

Internetul este un loc grozav pentru a gasi oportunitati de venit, trebuie doar sa cauti atent, pana gasesti ceea ce ti se potriveste. Daca esti un blogger activ si la curent cu evenimentele care se desfasoara in preajma ta, cautarile tale au luat sfarsit ! Blog Money este creat pentru a te aduce fata in fata cu acele companii care iti pot deveni parteneri de afaceri. Tu trebuie doar sa scrii, noi iti gasim oamenii care pun pret pe opiniile tale.

Din respect pentru identitatea ta, Blog Money nu va mentiona blogurile inscrise, nicaieri in sistem (nici in interior, nici in exterior), cu exceptia directorului de bloguri unde apar blogurile ce vor sa fie publica participarea.

Asadar, exista doar doua situatii cand adresa blog-ului tau este facuta publica si anume:

a) atunci cand specifici ca vrei ca adresa blog-ului tau sa apara in directorul nostru de bloguri (poti schimba aceasta setare oricand ulterior) sau

b) atunci cand participi la o campanie, moment in care Advertiserii vad adresa blog-ului cu care participi (posturi/banere etc).

!!! Pentru Inscriere Click Pe Banner !!!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele Mai Vizualizate Postari

make-money-468x60